Search something you love.

ytblass.com

Download MP3, MP4, WEBM, 3GP, M4A

Elvana Gjata - Thirr (Lyrics Video)

Elvana Gjata - Thirr (Lyrics Video)

Video Duration: 3:03

Video uploaded by: Elvana Gjata

Video release date: 2 weeks ago

Video views: 2915017

Video likes:

Video dislikes:

Elvana Gjata - Thirr (Lyrics Video) UK🇬🇧REACTION

Elvana Gjata - Thirr (Lyrics Video) UK🇬🇧REACTION

Video Duration: 4:09

Video uploaded by: Elyas Reacts

Video release date: 2 weeks ago

Video views: 5762

Video likes:

Video dislikes:

Elvana Gjata sot feston datelindjen! Surpriza qe i bene prinderit e saj...

Elvana Gjata sot feston datelindjen! Surpriza qe i bene prinderit e saj...

Video Duration: 1:27

Video uploaded by: Albanian Showbiz

Video release date: 2 weeks ago

Video views: 154

Video likes:

Video dislikes:

Venera Lumani, Lind Islami - Me ty (Official Video)

Venera Lumani, Lind Islami - Me ty (Official Video)

Video Duration: 3:25

Video uploaded by: Venera&Lind Official

Video release date: 2 weeks ago

Video views: 523793

Video likes:

Video dislikes:

🇦🇱🇽🇰DON XHONI - FREESTYLE #4 | GJONI BLACK ME MERITON MJEKIQIN | (UK REACTION🇬🇧)

🇦🇱🇽🇰DON XHONI - FREESTYLE #4 | GJONI BLACK ME MERITON MJEKIQIN | (UK REACTION🇬🇧)

Video Duration: 5:56

Video uploaded by: Ruku & Mayya

Video release date: 1 month ago

Video views: 499659

Video likes:

Video dislikes:

ETHET 1 TIRANA ELVANA GJATA

ETHET 1 TIRANA ELVANA GJATA

Video Duration: 6:03

Video uploaded by: Kristi Popa

Video release date: 3 months ago

Video views: 127747

Video likes:

Video dislikes:

Shaliani - Rruga e Gurbetit (Official Video 4K)

Shaliani -  Rruga e Gurbetit (Official Video 4K)

Video Duration: 3:07

Video uploaded by: Shaliani

Video release date: 3 weeks ago

Video views: 1221117

Video likes:

Video dislikes:

JACKPOT 🎰 - NUSH x ARI x ILGHOST x BIMBIMMA x MERITON x KENNZ x MARIN (UK🇬🇧REACTION)

JACKPOT 🎰 - NUSH x ARI x ILGHOST x BIMBIMMA x MERITON x KENNZ x MARIN (UK🇬🇧REACTION)

Video Duration: 10:01

Video uploaded by: Elyas Reacts

Video release date: 4 months ago

Video views: 105503

Video likes:

Video dislikes:

Marin - #MeekMeek (prod. by Rzon) (REACTION)

Marin - #MeekMeek (prod. by Rzon) (REACTION)

Video Duration: 9:02

Video uploaded by: Robert Spoor

Video release date: 3 weeks ago

Video views: 23034

Video likes:

Video dislikes:

Tea publikon shantazhimet qe i kane bere Olsa dhe Top Channel😱😱

Tea publikon shantazhimet qe i kane bere Olsa dhe Top Channel😱😱

Video Duration: 0:37

Video uploaded by: perputhen

Video release date: 1 week ago

Video views: 64194

Video likes:

Video dislikes: