Search something you love.

ytblass.com

Download MP3, MP4, WEBM, 3GP, M4A

Gold AG ft. Nikollë Nikprelaj - Jem Ilira jem Teuta

Gold AG ft. Nikollë Nikprelaj - Jem Ilira jem Teuta

Video Duration: 2:48

Video uploaded by: Gold AG

Video release date: 1 week ago

Video views: 460242

Video likes:

Video dislikes:

Naxhije Bytyqi dhe Resmije Krasniqi - Syl Rezalla (4K)

Naxhije Bytyqi dhe Resmije Krasniqi - Syl Rezalla (4K)

Video Duration: 6:06

Video uploaded by: PRO SOUND Official

Video release date: 3 weeks ago

Video views: 228501

Video likes:

Video dislikes:

Kojshia Show - Shaip Kamberi & Nëna Deshmorit

Kojshia Show - Shaip Kamberi & Nëna Deshmorit

Video Duration: 44:14

Video uploaded by: KojshiaShowOfficial

Video release date: 2 weeks ago

Video views: 53029

Video likes:

Video dislikes:

Vajza e Deshmorit e le pa fjal Xhavit Halitin! Ja cfar i thote!

Vajza e Deshmorit e le pa fjal Xhavit Halitin! Ja cfar i thote!

Video Duration: 5:50

Video uploaded by: KojshiaShowOfficial

Video release date: 1 month ago

Video views: 63831

Video likes:

Video dislikes:

Gena - Valle Shqiptare

Gena - Valle Shqiptare

Video Duration: 3:16

Video uploaded by: GENA

Video release date: 1 month ago

Video views: 255737

Video likes:

Video dislikes:

Ke Kismet - Plaku që u bë i njohur prej mullirit të tij tregon si u njoftua me gruan

Ke Kismet  - Plaku që u bë i njohur prej mullirit të tij tregon si u njoftua me gruan

Video Duration: 23:40

Video uploaded by: DTV Official

Video release date: 2 weeks ago

Video views: 49494

Video likes:

Video dislikes:

RESMIJE KRASNIQI - CUCA E MALEVE

RESMIJE KRASNIQI  - CUCA E MALEVE

Video Duration: 5:15

Video uploaded by: Red Media

Video release date: 1 week ago

Video views: 42209

Video likes:

Video dislikes:

Savanna - Mora fjale (Cover)

Savanna - Mora fjale (Cover)

Video Duration: 3:40

Video uploaded by: SAVANNA

Video release date: 2 months ago

Video views: 1034892

Video likes:

Video dislikes: